1eprijs

Woensdag 27 mei, werden de prijswinnaars van de Groene Prijs verrast door een bezoek van de jury. Wethouder Hilde de Groot, Arval manager Stefan Peelen en Duurzaamheidsfonds bestuurder Gijs van Kuik, fietsten vanuit het gemeentehuis naar de winnaars.

blackboard bulb chalkHet Duurzaamheidsfonds Houten heeft een aantal prachtige Groene Prijsvraag inzendingen ontvangen. Deze prijsvraag is uitgeschreven om samen met je buren je woning voor te bereiden op de energietransitie door energie te besparen of op te wekken. De beoordelingscommissie vraagt de inwoners van Houten om vóór 13 mei hun stem uit te brengen.

 

Met uw stem helpt u de commissie te bepalen welke inzending de 1e prijs van €10.000,- en de 2e prijs van €5.000,- wint (zie hier het reglement van de prijsvraag). De beoordelingscommissie bestaat uit de wethouder duurzaamheid van onze gemeente Hilde de Groot, Arval manager Stefan Peelen en bestuurslid van het Duurzaamheidsfonds Gijs van Kuik.

U kunt hieronder uw stem uitbrengen:

Welke inzending moet de commissie een prijs geven?
  • Stemmen:
  • Stemmen:
  • Stemmen:
  • Stemmen:
Totaal aantal stemmen:
Eerste stem:
Slaatste stem:

 

Als u uw stem wilt toelichten dan kunt u deze toelichting sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

nhia moua OZKb qNReYg unsplash cHet Duurzaamheidsfonds Houten lanceert in 2020 een nieuwe mogelijkheid voor Houtenaren om te verduurzamen: de Groene Prijsvraag! Wij zijn op zoek naar ideeën om bestaande Houtense woningen (huur of koop) energiezuiniger te maken. Voor de twee beste ideeën heeft het fonds een hoofdprijs van € 10.000 en een tweede prijs van € 5.000.

Ook plannen voor het opwekken van duurzame energie in of rondom je huis zijn welkom. De prijs moet worden gebruikt om de ideeën echt uit te voeren.