Nu kunt u ook eenvoudig initiatieven indienen die een kleine financiële bijdrage nodig hebben. Heeft u maximaal €500 nodig om een aansprekend initiatief te starten gericht op verduurzaming en heeft het initiatief geen commercieel doel? Dan kunt u uw idee indienen bij de ‘kleine Groene keus’ – najaar 2015. Vanaf de start van de Houtense activiteitenmarkt op 5 september j.l. kunt u uw ideeën indienen.

actmarktDe kleine keus is bedoeld voor kleinere duurzame initiatieven waarmee u de Houtense gemeenschap een dienst bewijst. Het gaat bijvoorbeeld over kleinschalige initiatieven van particulieren of verenigingen waarmee u Houtense burgers bewust maakt wat zij zelf kunnen doen aan energie- of ...

waterbesparing, of hergebruik van materialen. Maar ook voor lesmateriaal of voor een spreker kunt u een bijdrage aanvragen.

Wij ontmoeten u graag op de activiteitenmarkt. Of mail na 5 september uw idee naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op en spreken uw idee en de mogelijkheden voor financiële ondersteuning met u door.

DFHouten reserveert €2.500 voor de kleine Groene keus - najaar 2015. De ideeën worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld. Bekijk hier de voorwaarden.