fred kloet 1338768 unsplashDoel van dit initiatief is om duurzaam ondernemen in Houten te versterken en het bereik te vergroten. Het initiatief betreft de realisatie van een platform voor duurzaam ondernemen in Houten als onderdeel van een platform voor de Kromme Rijnstreek.

 

Het platform

Het innovatieve aan het platform Futureproof is het gebruik van social media (inschrijven gaat via LinkedIn) en website (futureproof.community) .
Het platform is gebaseerd op het ‘Futureproof’ platform van MVO Nederland. Onderdelen van de realisatie zijn: het inrichten van het platform met (Houtense) content en het opzetten van een organisatie voor het beheer. Het platform zal een belangrijke stimulerende en verbindende rol gaan vervullen bij de implementatie van Duurzaam Ondernemen projecten in zowel Houten als de regio Kromme Rijnstreek.

 

Ondernemend Houten vraagt 10.000 euro van DFHouten voor dit initiatief.

 platform futureproof

Initiatiefnemer

Ondernemend Houten is de koepelvereniging waarin alle Houtense ondernemers- en winkeliersverenigingen hun krachten gebundeld hebben. Gezamenlijk organiseren zij diverse activiteiten zoals de Houtense Ondernemersdag, de Meet & Match en de nieuwjaarsreceptie met als doel ondernemende Houtenaren met elkaar te verbinden.

www.ondernemendhouten.nl