lezing 1

Met een lezing wil Cursus&Co de ‘’gewone’’ inwoners van de gemeente Houten een kans geven om kennis te maken met het onderwerp duurzaamheid. In simpele taal en vooral voor de jongere generatie. Om de inhoud van de lezing breder te verspreiden zal deze lezing ook opgenomen worden en via verschillende sociale  mediakanalen verspreid worden, zodat meer mensen met de inhoud kennis kunnen maken.

Het project is gestopt. Ondanks brede oproep via de diverse social media, was er te weinig animo.

 

   

 

 

 

 

 

Uitwerking

lezing 2

Duurzaamheid kan inspirerend en zelfs leuk zijn, volgens de spreker van de avond: Leen Zevenbergen. En wat kan je zelf doen? Nadenken over de toekomst is niet zo makkelijk. Alles hangt met alles samen, maar als je dat overzicht voor je ziet, ontdek je dat het beeld veel leuker en mooier is.

Leen Zevenbergen, schrijver van het boek “Dominee van de Duurzaamheid”, is al meer dan 25 jaar bezig met duurzaamheid. In de praktijk, in zijn eigen bedrijven en in zijn eigen familie. In deze lezing laat hij de gemiste kans zien van het complete verhaal over een duurzame toekomst, gebaseerd op feiten en zijn eigen ervaringen. Pas als je het hele verhaal kent en hoort weet je wat jijzelf als individu kunt doen; privé of zakelijk. Via deze lezing wil Cursus&Co de ‘’gewone’’ inwoners van de gemeente Houten een kans geven om kennis te maken met het onderwerp duurzaamheid. In simpele taal en vooral voor de jongere generatie. Om de inhoud van de lezing breder te verspreiden zal deze lezing ook opgenomen worden en via verschillende sociale mediakanalen verspreid worden zodat meer mensen met de inhoud kennis kunnen maken.

Cursus&Co vraagt 2600 euro aan het duurzaamheidsfonds voor dit initiatief.

 

Initiatiefnemers

Cursus&co in samenwerking met Theater Aan de Slinger

.

 

lezing3