Sponsors

Draag bij aan een duurzamer Houten

Sponsorbeleid Duurzaamheidsfonds Houten

Het DuurzaamheidsFonds Houten steunt initiatieven die ernaar streven de fysieke leefomgeving binnen de gemeentegrenzen van Houten te verduurzamen. Sponsors voorzien in de financiering van deze initiatieven. Wij bieden de volgende mogelijkheden tot sponsoring:

Wederzijdse verwachtingen fonds en sponsors

Sponsors ondersteunen het fonds financieel met een bepaald bedrag per jaar. Hieraan verbonden kan de sponsor randvoorwaarden meegeven aan het bestedingsdoel. Sponsors hebben geen bemoeienis met de besluitvorming over financiering van individuele initiatieven en zijn zelf uitgesloten van financiering. Het is ook mogelijk om als sponsor specifieke projecten te ondersteunen.

Huidige sponsors

Zonnepark Houten Oostrumsdijkje, Statkraft

Zet je in als vrijwilliger voor Duurzaamheidsfonds Houten!

Het Duurzaamheidsfonds draait op vrijwilligers, zowel in het bestuur als de werkgroep en zeker ook in de projecten. Overal kan je meedoen als je daar belangstelling voor hebt. In het bestuur en de werkgroep houden we ons vooral bezig met de grote lijnen, het selecteren en ondersteunen van goede projecten en met het leggen en onderhouden van contact met sponsors.

Als je geïnteresseerd bent in één van de projecten ben je ook welkom! Er is altijd genoeg te doen en met meer mensen kunnen we de activiteiten uitbreiden!

Vul hieronder je gegevens en je bericht in. We nemen dan binnenkort contact met je op.