Project starten

Samen maken we het mogelijk!

Heel veel kleine veranderingen maken een grote verandering mogelijk. Elk idee dat bijdraagt aan een duurzamere wereld is het delen waard. Heb jij een duurzaam idee dat je wil realiseren? Maak er een project van!

Duurzaamheidsfonds Houten kan je op weg helpen met kennis, ervaring, een duurzaam netwerk en financieringsmogelijkheden. Stuur ons een bericht met een korte beschrijving van je idee en één van onze vrijwilligers neemt contact met op. Klik op de knop hieronder om je project aan te melden.

Financiële bijdrage

Het geld van ons fonds gebruiken wij om duurzame initiatieven te ondersteunen. Dit kan in de vorm van een gift of een lening. 

Voorwaarden 

Je project moet gericht zijn op Houten en uitstijgen boven je eigen belang.

Heel veel kleine veranderingen maken een grote verandering mogelijk. Elk idee dat bijdraagt aan een duurzamere wereld is het delen waard. Heb jij een duurzaam idee dat je wil realiseren? Maak er een project van! Duurzaamheidsfonds Houten kan je op weg helpen met kennis, ervaring, een duurzaam netwerk en financieringsmogelijkheden. Stuur ons een bericht met een korte beschrijving van je idee en één van onze vrijwilligers neemt contact met op. Klik op de knop hieronder om je project aan te melden.

Zelf een project starten

Goede ideeën zijn er om uitgevoerd te worden!

Heb je een idee voor een mooi project? Neem het initiatief en stuur ons jouw idee toe. Samen kijken we dan naar wat er nodig is om je plan te realiseren, welke financiering er mogelijk is en welke bevlogen mensen graag meedoen aan je project.

Zet je in als vrijwilliger voor Duurzaamheidsfonds Houten!

Het Duurzaamheidsfonds draait op vrijwilligers, zowel in het bestuur als de werkgroep en zeker ook in de projecten. Overal kan je meedoen als je daar belangstelling voor hebt. In het bestuur en de werkgroep houden we ons vooral bezig met de grote lijnen, het selecteren en ondersteunen van goede projecten en met het leggen en onderhouden van contact met sponsors.

Als je geïnteresseerd bent in één van de projecten ben je ook welkom! Er is altijd genoeg te doen en met meer mensen kunnen we de activiteiten uitbreiden!

Vul hieronder je gegevens en je bericht in. We nemen dan binnenkort contact met je op.