Project starten

Samen maken we het mogelijk!

Heel veel kleine veranderingen maken een grote verandering mogelijk. Elk idee dat bijdraagt aan een duurzamere wereld is het delen waard. Heb jij een duurzaam idee dat je wil realiseren? Maak er een project van!

Duurzaamheidsfonds Houten kan je op weg helpen met kennis, ervaring, een duurzaam netwerk en financieringsmogelijkheden. Stuur ons een bericht met een korte beschrijving van je idee en één van onze vrijwilligers neemt contact met op. Klik op de knop hieronder om je project aan te melden.

Financiële bijdrage

Het geld van ons fonds gebruiken wij om duurzame initiatieven te ondersteunen. Dit kan in de vorm van een gift of een lening. 

Voorwaarden 

Je project moet gericht zijn op Houten en uitstijgen boven je eigen belang.

Heel veel kleine veranderingen maken een grote verandering mogelijk. Elk idee dat bijdraagt aan een duurzamere wereld is het delen waard. Heb jij een duurzaam idee dat je wil realiseren? Maak er een project van! Duurzaamheidsfonds Houten kan je op weg helpen met kennis, ervaring, een duurzaam netwerk en financieringsmogelijkheden. Stuur ons een bericht met een korte beschrijving van je idee en één van onze vrijwilligers neemt contact met op. Klik op de knop hieronder om je project aan te melden.